Våra kunder

Bland våra kunder finns såväl stora som små företag inom en rad olika branscher, samt ett flertal myndigheter och offentliga organ som Regeringskansliet, Chalmers tekniska högskola, Region Halland, Stockholms läns landsting och Riksbanken (alla med ramavtal).

Translator Scandinavia är en av Europeiska kommissionens största leverantörer av frilansöversättningar. Sedan 1995 är vi godkända av Europeiska kommissionen för översättningar till svenska. Vi har sedan godkännandet översatt cirka 25 miljoner ord inom politikområden som jordbruk, vetenskap, finans, ekonomi, statistik, juridik, miljö, transport, utbildning och energi.

Våra kunder finns inom ett brett spektrum av verksamheter. Det avspeglas i de texter vi översätter som kan vara allt från avancerad teknisk dokumentation till börsprospekt, leksakskataloger eller kursmaterial. Du har säkert kommit i kontakt med många av våra översättningar både privat och i arbetet.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Ring 08 702 05 03, mejla office@translator-scandinavia.se eller fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss.


Läs mer om Translator Scandinavia

 
Våra medarbetare

Duktiga och kompetenta projektledare, översättare och granskare är vår största tillgång!

 
Våra kunder

Bland våra kunder finns såväl stora som små företag inom en rad olika branscher samt ett flertal myndigheter och offentliga organ.

 
Vårt engagemang

Translator Scandinavia är aktiv medlem i lokala och internationella organisationer.