Om oss

Translator Scandinavia är en av de främsta översättningsbyråerna i Sverige. Sedan 1991 hjälper vi företag och institutioner att kommunicera effektivt på alla språk.

Vårt företag genomsyras av ett kompromisslöst kvalitetstänkande i alla led och vi jobbar aktivt och kontinuerligt på att förbättra våra arbetsmetoder och rutiner, för att kunna erbjuda ännu bättre resultat inom de kostnads- och tidsramar som våra kunder efterfrågar.

Vår vision är att driva ett språkföretag där kunden och kvaliteten är i fokus. Att ständigt leta efter nya sätt att effektivisera våra tjänster. Att värna om jämställdhet och personlig utveckling samt integritet för kunder, anställda och leverantörer. Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö som gör det möjligt att förena arbete med familjeliv, trivsel och personlig utveckling.

Translator Scandinavia arbetar enligt den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN ISO 17100. Arbetsmetoden ger våra kunder en trygghet i sina beställningar, då vi följer de kvalitetskriterier som satts upp av branschen.


Läs mer om Translator Scandinavia

 
Våra medarbetare

Duktiga och kompetenta projektledare, översättare och granskare är vår största tillgång!

 
Våra kunder

Bland våra kunder finns såväl stora som små företag inom en rad olika branscher samt ett flertal myndigheter och offentliga organ.

 
Vårt engagemang

Translator Scandinavia är aktiv medlem i lokala och internationella organisationer.