Vi söker en junior projektkoordinator!

Translator Scandinavia söker en junior projektkoordinator till vårt kontor i Stockholm med goda kunskaper i tyska som vill växa tillsammans med oss.

Vi behöver utöka vårt projektledarteam inom översättning och söker efter en driven och självständig projektkoordinator som vill utvecklas med oss på en utvecklande arbetsplats. Du kommer arbeta i ett team vars främsta kunder är andra översättningsföretag runt om i världen.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att ta emot förfrågningar och beställningar från våra kunder och att sätta igång projekt och driva dessa fram till leverans.
Du förbereder material för översättning samt gör texterna klara för leverans till kund.
Du har daglig kontakt med kunder och leverantörer.
Du ansvarar för teknisk och språklig kvalitetssäkring.
I tjänsten ingår allmänna administrativa uppgifter som är nödvändiga för projekthantering.

Övrigt

Du är ägare till dina projekt och ansvarar för att dessa ska slutföras enligt överenskommelse med kund och våra underleverantörer samt att projekten är lönsamma. Du är prestigelös, noggrann, strukturerad, lösningsorienterad och gillar ett högt tempo med ständigt nya utmaningar.

Befattningskrav

Din arbetsplats är vårt kontor på Södermalm i Stockholm.

Utbildning

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom språk. Det är ingen nackdel att komma direkt från universitetsstudier inom översättning.

Tidigare erfarenheter

Det är bra om du har erfarenhet från översättarbranschen och är van användare av olika verktyg som används i branschen. Vi värdesätter viss tidigare erfarenhet från arbete där du fått visa prov på hög simultanförmåga, god kundtillvändhet, tekniska kunskaper och förmåga att känna stor arbetsglädje vid hög orderingång.

Kunskaper och färdigheter

Ditt modersmål är svenska och du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i tyska är meriterande. Officepaketet bör du kunna hantera och du måste vara intresserad av att lära dig nya tekniska lösningar. Datorn är ditt främsta arbetsverktyg så god datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska vara ordningsam och strukturerad, proaktiv, kunna se helheten och förstå och vilja jobba för att bidra till att vi når våra mål. Du ska även vara drivande, självständig, ambitiös, prestigelös och trygg i dig själv samt vilja utvecklas i takt med verksamheten.

Om oss

Translator Scandinavia är en av de främsta översättningsbyråerna i Sverige. Sedan 1991 hjälper vi företag och institutioner att kommunicera effektivt på alla språk.
Vårt företag genomsyras av ett kompromisslöst kvalitetstänkande i alla led och vi jobbar aktivt och kontinuerligt på att förbättra våra arbetsmetoder och rutiner, för att kunna erbjuda ännu bättre resultat inom de kostnads- och tidsramar som våra kunder efterfrågar.
Translator Scandinavia arbetar enligt den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN ISO 17100.
Vi är delägare i Svenskt Näringsliv och har kollektivavtal via Almega med Unionen.

Ansökan med personligt brev och CV skickas senast den 16 juni 2017 via e-post till careers@translator-scandinavia.se. Märk din ansökan med SE1705. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.


Personuppgiftsbehandlingspolicy

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) vilket innebär att: Vi använder informationen endast... Läs mer

Återuppfinna kundupplevelsen!

Translator Scandinavia deltog i den sjunde upplagan av Nordic Translation Industry Forum som ägde rum... Läs mer

Sommar 2017

Vi har öppet hela sommaren och våra projektledare hjälper dig gärna. Välkommen med dina förfrågningar!... Läs mer

Vi söker en junior projektkoordinator!

Translator Scandinavia söker en junior projektkoordinator till vårt kontor i Stockholm med goda kunskaper i... Läs mer

Translator Scandinavia söker projektkoordinator

Vi söker en projektkoordinator till vårt kontor i Stockholm. Bakgrund Vi behöver utöka vårt projektledarteam... Läs mer

Vi rekryterar!

Vi behöver förstärka vår lokaliseringsavdelning och söker nu efter en driven och självständig projektkoordinator som... Läs mer

Öppettider julhelgen 2016-2017

Vårt kontor kommer att vara stängt från den 24 december till 2 januari. Alla förfrågningar... Läs mer

Translator Scandinavia är kvalificerad leverantör i TransQ

Translator Scandinavia är kvalificerad leverantör i TransQ– ett branschnätverk och kvalificeringssystem för transportsektorn och posttjänster... Läs mer

Ny grafisk profil och ny mobilanpassad webbplats

På vår nya webbplats kan befintliga såväl som nya kunder och partners nu enkelt kontakta oss för offerter, uppdrag och förfrågningar och snabbt få en överblick över vilka vi är, vad vi är bäst på och vad som händer hos oss och i vår bransch.

Sommar 2015

Vi har öppet hela sommaren och våra projektledare hjälper dig gärna. Välkommen med dina förfrågningar!... Läs mer

Nordic Translation Industry Forum

NTIF Som ett forum för företrädare för språkbranschen i de nordiska och baltiska länderna, anordnades... Läs mer

Translator Scandinavia stöder Läkare Utan Gränsers verksamhet

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest.

Kontrakt med Europeiska kommissionen

Translator Scandinavia har fått skriva ytterligare kontrakt med Europeiska kommissionen. Det rör sig om ramavtal... Läs mer

Språkföretagen – Branschförening för språkföretagen

Språkföretagen är en nybildad branschorganisation som har ambitionen att samla språkbranschen kring de frågor som... Läs mer