KOMMUNICERA EFFEKTIVT OAVSETT SPRÅK

Translator Scandinavia är en översättningsbyrå som erbjuder språktjänster av högsta kvalitet. Vi har lång erfarenhet av att översätta affärskommunikation och marknadsmaterial samt teknisk och finansiell dokumentation för företag och institutioner med höga krav på kvalitet och service. Vi arbetar enligt den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 17100.

ÖVERSÄTTNINGAR SOM FUNGERAR

Vi översätter rapporter, broschyrer, webbplatser, produktbeskrivningar, tekniska specifikationer, kundtidningar, årsredovisningar, reklamtexter, prospekt … Hur kan vi hjälpa dig?

BEPRÖVADE ARBETSMETODER

Efter mer än 20 år i branschen har vi utvecklat arbetsmetoder som garanterar att vi uppfyller våra kunders kvalitetskrav och som enkelt anpassas till projektets och kundens specifika behov.

KUNDER MED HÖGA KRAV

Bland våra kunder finns ledande företag samt organisationer som Europeiska kommissionen, Stockholms läns landsting, Regeringskansliet och Riksbanken.

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT

Ring eller mejla oss om du har frågor om våra tjänster eller om du vill träffa oss för att få veta mer om våra lösningar. Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.


KONTAKT / OFFERTFÖRFRÅGAN

 • Dra filer hit eller
   Bilaga/bilagor (max 64MB)
   För att skicka större filer, upp till 20GB, går du in på translator-scandinavia.wetransfer.com
  • Här kan du läsa Translator Scandinavias allmänna villkor för leverans av språktjänster.

  Aktuellt

  Translator Scandinavia är certifierad enligt ISO 9001 från och med september 2018

  Translator Scandinavia är en av de främsta översättningsbyråerna i Sverige. Sedan 1993 hjälper vi företag och institutioner att kommunicera effektivt... Läs mer

  The Scandinavian Language Associations’ Meeting i 5 tweets

  SLAMConf2018 i 5 tweets Scandinavian Language Associations’ Meeting (SLAM!) ägde rum i Malmö den 15 september. Cirka 200 deltagare, mest... Läs mer