KOMMUNICERA EFFEKTIVT OAVSETT SPRÅK

Translator Scandinavia är en översättningsbyrå som erbjuder språktjänster av högsta kvalitet. Vi har lång erfarenhet av att översätta affärskommunikation och marknadsmaterial samt teknisk och finansiell dokumentation för företag och institutioner med höga krav på kvalitet och service. Vi arbetar enligt den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 17100.

ÖVERSÄTTNINGAR SOM FUNGERAR

Vi översätter rapporter, broschyrer, webbplatser, produktbeskrivningar, tekniska specifikationer, kundtidningar, årsredovisningar, reklamtexter, prospekt … Hur kan vi hjälpa dig?

BEPRÖVADE ARBETSMETODER

Efter mer än 20 år i branschen har vi utvecklat arbetsmetoder som garanterar att vi uppfyller våra kunders kvalitetskrav och som enkelt anpassas till projektets och kundens specifika behov.

KUNDER MED HÖGA KRAV

Bland våra kunder finns ledande företag samt organisationer som Europeiska kommissionen, Stockholms läns landsting, Regeringskansliet och Riksbanken.

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT

Ring eller mejla oss om du har frågor om våra tjänster eller om du vill träffa oss för att få veta mer om våra lösningar. Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.


KONTAKT / OFFERTFÖRFRÅGAN

 • Dra filer hit eller
   Bilaga/bilagor (max 64MB)
   För att skicka större filer, upp till 20GB, går du in på translator-scandinavia.wetransfer.com
  • Här kan du läsa Translator Scandinavias allmänna villkor för leverans av språktjänster.

  Aktuellt

  Personuppgiftsbehandlingspolicy

  Vi behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) vilket innebär att: Vi använder informationen endast för det ändamål vi har... Läs mer

  Återuppfinna kundupplevelsen!

  Translator Scandinavia deltog i den sjunde upplagan av Nordic Translation Industry Forum som ägde rum i Helsingfors den 22–24 november... Läs mer