Finansiella översättningar

Vi har stor erfarenhet av översättning av rapporter, årsredovisningar, prospekt och annan finansiell information och har utvecklat effektiva arbetsmetoder för att kunna motsvara våra kunders förväntningar i fråga om kvalitet, kostnadseffektivitet, sekretess och leveranssäkerhet.

Genom oss får våra kunder tillgång till ett inarbetat, professionellt och specialiserat team som levererar en förstklassig produkt även om tidsramarna ofta är mycket snäva. Vi erbjuder:

  • Erfarna och kompetenta lingvister

  • Professionell projektledning och service

  • Hantering av alla filformat

Bland våra kunder finns banker, börsnoterade företag, finansinstitut och fondföretag med verksamhet på både lokal och global nivå. Vi har även ramavtal med myndigheter och offentliga organ som Regeringskansliet, Chalmers tekniska högskola, Region Halland, Stockholms läns landsting och Riksbanken.

Vill du lära dig mer?

Här på Translator Scandinavia brinner vi för riktigt bra översättningar. Om du vill veta mer om vad du kan göra för att just dina översättningar ska lyckas, eller om du vill höra mer om vad vi kan göra för dig – kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med både mindre och större företag just kring att få till bra översättningar. Och vi delar gärna med oss av våra kunskaper. Här är några andra artiklar du kan ha nytta av att läsa:

Tre missar som kan bli dyrbara när du översätter din årsredovisning

Fem tips för bättre översättningar av årsredovisningar

Så lyckas du med att översätta din årsredovisning – Experterna tipsar

Viktigt att tänka på när du när du översätter årsredovisningar

Carolina Kühnemann

Carolina Kühnemann
Vice vd, sälj-, marknads- och kvalitetsansvarig
+46 (0)70 263 05 63
carolina@translator-scandinavia.se

 

Ring mig Offert