Året är nästan slut och vi på Translator Scandinavia ser tillbaka på ett fantastiskt år fullt av utmaningar och utveckling.
 
Under 2019 har vi översatt cirka 40 miljoner ord till mer än 30 språk: allt från webbtexter för sociala mediejättar och rapporter för Europeiska unionen till komplexa medicinska instruktioner och marknads- och kommunikationsmaterial för ledande svenska företag inom många olika branscher. Vi har hjälpt våra kunder att sälja, dela och marknadsföra sina upplevelser, tjänster och produkter till hela världen i många olika projekt.
 
Vi har också arbetat hårt med att utveckla våra interna processer som en del av vår ISO 9001:2015-certifiering. På den årliga lokaliseringskonferensen GALA i München tidigare i år fick vi även chansen att dela våra erfarenheter av att utveckla verksamheten och öka kundnöjdheten och engagemanget i företaget genom att bli ISO-certifierade.

Maskinöversättning blir bättre och bättre. Ny teknik i kombination med AI håller på att förändra vår bransch i grunden och vi implementerar och testar ständigt nya tekniker och lösningar för att förnya vårt erbjudande och se till att vi fortsätter möta marknadens behov.
 
Men det bästa med vårt arbete är ändå alla de människor vi möter – kunder och samarbetspartner som berikar oss med sin mångfald. Många har besökt oss på vårt kontor i Stockholm och vi har även haft förmånen att få resa runt och träffa en del av er personligen. Tack till alla för det här året!
 
Vi stänger vårt kontor för en välförtjänt julledighet från den 24 december och är tillbaka igen den 2 januari.
 
God jul och gott nytt år!
 
Vi på Translator Scandinavia

Ring mig Offert