Projektkoordinator sökes

Vi behöver utöka vårt team och söker efter en driven, serviceorienterad och självständig projektkoordinator som vill utvecklas med oss. Du kommer arbeta direkt med våra kunder och leverantörer i Sverige och Europa.

I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot förfrågningar och beställningar från våra kunder och sätta igång projekt och driva dessa fram till leverans.

Du är prestigelös, noggrann, strukturerad, lösningsorienterad och gillar ett högt tempo med ständigt nya utmaningar samt vill utvecklas i takt med vår verksamhet.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom språk, kommunikation, teknik, ekonomi, marknad eller liknande. Du har mycket bra kunskap och färdigheter i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Övriga språk är meriterande.

Officepaketet bör du kunna hantera och du måste vara mycket intresserad av att lära dig nya tekniska lösningar och se kundernas tekniska utmaningar som en spännande del av din tillvaro. Datorn är ditt främsta arbetsverktyg så god datorvana är ett krav.

Arbetet kommer ske på distans.

Ansökan inkl. löneanspråk skickas via e-post (personligt brev och CV som separata bilagor) senast den 7 december 2020 via e-post till cecilia@translator-scandinavia.se. Märk din ansökan med DM_TR202012. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse men snarast möjligt.

 

Ring mig Offert