God jul och gott nytt år

2020 närmar sig sitt slut, och vi vill önska dig en god jul och det bästa för det nya året. Vi hoppas på ett 2021 med mindre sorg och sjukdom och fler verkliga möten och hopp. På bättre tider för alla, men särskilt för dem som är ensamma, har förlorat någon de älskar eller blivit arbetslösa.

Vi har haft tur på Translator Scandinavia: vi mår bra, vår verksamhet växer och vi har kunnat bidra till samhället genom att arbeta mer eller mindre som vanligt fast på distans, vilket vi är mycket tacksamma för. I år har vi beslutat att stödja Stockholms Stadsmissions arbete för personer i ekonomisk och social utsatthet, i hopp om att ge människor i nöd en bättre och tryggare jul.

Vi önskar dig en god jul och allt det bästa för det kommande året!

Alla vi på Translator Scandinavia

P.S. Kontoret är stängt från den 24 december till den 4 januari. Alla förfrågningar som tas emot mellan dessa datum kommer att påverkas och kommer att behandlas så snart som möjligt när vi är tillbaka den 4 januari 2021. Behöver du hjälp under tiden? Mejla office@translator-scandinavia.se  så hjälper vi dig så fort vi kan.

God jul och gott nytt år

Ring mig Offert